Tru:D 11 - LysVaken

Er du 11 år eller fyller 11 år i år? Kan du tenkja deg å overnatta i kyrkja? Har du lyst til å vera med på noko spennande? Då vil me ha deg med på LysVaken! Arrangementet går føre seg i heile Noreg og er ein del av trusopplæringa i Den norske kyrkja. LysVaken handlar om å vere lys vakne for det som skjer rundt oss. Me skal vera lys vakne for kvarandre, for Gud og for oss sjølve. Me skal høyra bibelforteljingar, leika, bli kjende med kvarandre, syngja i lag, eta god mat, og sist men ikkje minst overnatta i kyrkja.

Her er ein oversikt over alle arrangementa i trusopplæringa på Bømlo hausten 2019 og våren 2020.

Høyr gjerne på LysVaken-songen før du kjem!

Kontakt Trygve Leigland
Epost: trygve.leigland@bomlo.kommune.no
dersom du får problemer med påmeldinga.

Spørsmål rettes til:
14. desember 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Bømlo kyrkjelege fellesråd Powered by Agrando